Néhány szó...
Székely Erzsébet vagyok, képesített könyvelő, pénzügyi előadó, regisztrált mérlegképes könyvelő. 20 éve dolgozom számviteli – és pénzügyi területen. Elsősorban gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók könyvelésével, bérszámfejtésével foglalkozom.

Az évek alatt megtanultam, hogy nincs két egyforma cég, vállalkozás, cégvezető. Ezért igyekszem a munkámat személyre szabottan végezni, maximálisan igazodni az egyéni igényekhez, a jogszabályi keretek elsődleges betartása és betartatása mellett.

Ez a szakma egy bizalmi munka, ahol az ügyfél elégedettsége, eredményessége az elsődleges cél, ugyanakkor fontos, hogy a munkámat elismerje, értékelje, csapatként tudjunk együtt dolgozni. Törekszem a tudásomat gyarapítani. Hiszen egy könyvelő sem tud mindent 🙂 és ez így is van rendjén. Továbbképzések, online konferenciák, szaklapok, hírlevelek és a törvények segítik, hogy az ügyfeleim igényeit maximálisan kielégíthessem.
Elérhetőségeink

Amennyiben kérdése vagy kérése volna, forduljon hozzánk bizalommal. A lent látható elérhetőségeink bármelyikén felveheti velünk a kapcsolatot a hét mindennapján.

created by | DTF Studio